In English

f o t o n i   s o f t w a r e

Ratkaisuja Internetiin, mobiilimaailmaan ja IT-järjestelmiin vuodesta 2001.

Fotoni Software Oy on konsultointi- ja ohjelmistoyritys joka on erikoistunut kehittämään verkossa toimivia, tietokantapohjaisia palveluja.

y h t e y s

Sähköposti: info@fotonisoftware.fi

p a l v e l u t

r a t k a i s u t

i m p r e s s i o n

Web-to-Print: Fotoni Impression - sovellus on täysin valmis ratkaisu tulostettavien tuotteiden myyntiin ja käsittelyyn verkon ja älypuhelimen kautta. Impression tarjoaa myös postien käyttöön omakuvapostimerkkien ja -korttien luomisen ja tulostamisen.

Lisätietoja

v a h v u u d e t

  • Ohjelmistosuunnittelu
  • Älypuhelinsovellukset
  • Toiminnanohjaus (ERP), konsultointi ja kehitys
  • Verkkopalvelut, verkkokauppa
  • Tietokannat
  • Maksuliikennerajapinnat
  • Digitaalinen tulostus
  • Tietoturva

a s i a k a s c a s e t

Fotoni Software on kehittänyt vuodesta 2003 Impression-palvelua yhteistyössä Itella Oyj:n ja Posten Norgen kanssa. Palvelussa voit luoda postimerkkejä ja postikortteja omasta kuvastasi. Voit tutustua palveluun Norjan postin sivuilla: Personlige frimerker - palvelu.

Palvelu on suunniteltu sekä yritys- että yksityisasiakkaiden käyttöön. Se tukee suuria tilausmääriä, ja selvityy helposti 1000 tai 10000 tilauksen volyymeistä. Prosessi on täysin automatisoitu, tilaukset siirtyvät automaattisesti tulostukseen ilman manuaalista työtä.

Fotoni Software on ollut mukana useissa laajoissa järjestelmäintegrointiprojekteissa. Esimerkkitapauksia:

Konsulteillamme on pitkä historia teknisten projektien johtamisessa.

Palveluksessamme on kokeneita konsultteja joiden työkokemus on kertynyt 15-25 -vuotisilla työurilla.

Fotoni Software tarjoaa kattavia IT-ulkoistuspalveluja. Järjestämme palvelintenne virtualisoinnin, hosting-palvelu on rakennettu korkean saatavuuden pilvipalveluun.

Voitte käyttää Fotonin alustaa minkä tahansa IT-palvelun ulkoistamiseen, sähköpostista verkkosivustoihin.

Olemme kehittäneet laajan valikoiman erilaisia verkkopalveluja, alkaen verkkokaupoista erikoistuneisiin sovelluksiin.

Esimerkkejä palveluista:

Fotoni Softwaren konsultoinnilla voit virtaviivaistaa liiketoimintasi IT-palvelujen avulla. Neuvomme kustannussäästöjen löytämisessä ja työpanoksen vähentämisessä, IT-ratkaisujen automatisoidessa työtehtäviä.

IT- ja liiketoimintaympäristön turvaamiseen vaaditaan osaamista tietoturvassa. Tarjoamme koulutusta, materiaalia ja järjestelmien varmistamista yrityksenne turvaamiseen Internetin kautta tulevia uhkia vastaan.

Posten Norge (Norjan posti)

Posten Norge (Norjan posti) on Norjan postilaitos. Posten perustettiin vuonna 1647 ja sillä on nykyään yli 20000 työntekijää.

Omakuva - Personlig Frimerke

Fotoni Software on vuodesta 2006 toimittanut Norjan postille palvelun, jossa voi luoda personoidun postituotteen (postimerkin, postikortin). Palvelu on ollut hyvin suosittu sekä yritys- että yksityiskäyttäjillä Norjassa.

Fotoni toimittaa Personlig frimerke -palvelun avaimet käteen-ratkaisuna:

Hansaprint Oy

Hansaprint on Pohjoismaiden johtava painotalo ja markkinointiviestinnän kokonaisratkaisuihin erikoistunut palveluyhtiö. Yhtiö keskittyy painopalveluiden, monikanavapalveluiden sekä asiakaskohtaisten ratkaisuiden kehittämiseen. Hansaprintin tuotantolaitokset sijaitsevat Turussa ja Vantaalla. Hansaprintillä on tytäryhtiöitä ja yhteistyökumppaneita muun muassa Pohjoismaissa ja Venäjällä.

Fotoni Software toimittaa Hansaprintille ohjelmistosuunnittelua, kehitystyötä ja konsultointia.

Itella Oy (Suomen Posti)

Itella, entinen Suomen Posti toimii postipalveluissa, logistiikassa ja taloushallinnon palveluissa. Itellan pääkonttori on Helsingissä ja yhtiöllä on toimintaa 11 Euroopan maassa. Itella Postin (postitoiminta) liikevaihto vuonna 2013 oli 1,1 miljardia euroa.

Fotoni Software toimitti Itellalle IT-palveluja vuosina 2003-2010. Kehitimme ja ylläpidimme laajan palveluvalikoiman: